Na tej stronie znajdziesz najciekawsze artykuły o najwartościowszych suplementach i najskuteczniejszych lekach, wpływających na tężyznę fizyczną, estetykę ciała i stan zdrowia osób aktywnych fizycznie

Zbyszko Tarczewski

Notifications
Clear all
Zbyszko Tarczewski
Zbyszko Tarczewski
Grupa: Admin
Tytuł: . Admin
1

O mnie

Specjalista ds. żywienia i suplementacji w sporcie.

Przez ponad 10 lat wspomagałem swoją wiedzą i zaangażowaniem światowego potentata na rynku suplementów diety - Olimp Laboratories/Olimp Sport Nutrition.
Zapewniałem wsparcie merytoryczne przy projektowaniu najbardziej zaawansowanych produktów wspomagających zdrowie oraz wysiłek fizyczny zarówno sportowców, jak i ogółu społeczeństwa.
Dostarczałem wiele pomysłów przy projektowaniu innowacyjnych suplementów diety. Część z nich może nawet wykorzystujesz w swojej suplementacji.

Jestem autorem ponad 600. wysoce merytorycznych artykułów z dziedziny diety oraz suplementacji, jak również zdrowia, fitness, sportów sylwetkowych i siłowych. Spodziewaj się nowych, publikowanych na tej stronie!

Przez wiele lat najpierw tworzyłem autorski dział na największym sportowym forum dyskusyjnym w Polsce, aby później prowadzić dział firmy Olimp, w którym służyłem poradą (z wiedzy w dziedzinie diety, suplementacji i treningu) niezliczonej rzeszy forumowiczów.
Zapewniałem wsparcie merytoryczne (oraz byłem prelegentem) wielu organizowanych przez Olimp Laboratories/Olimp Sport Nutrition konferencji naukowych poświęconych odżywianiu, suplementacji, zdrowemu stylowi życia i poprawie osiągnięć sportowców.

Przez wiele lat wspierałem dział Research & Development w Olimp Laboratories/Olimp Sport Nutrition fachową wiedzą specjalistyczną.

Jestem twórcą i wieloletnim Redaktorem Naczelnym największego magazynu dla entuzjastów zdrowego stylu życia i sportu PERFECT BODY oraz międzynarodowego magazynu nakierowanego na aktywność fizyczną, sporty sylwetkowe oraz zdrowy tryb życia - PERFECT BODY ELITE.

Recenzowałem wszystkie publikowane w ww. magazynach artykuły.

Przy tworzeniu obu magazynów miałem zaszczyt współpracować z największymi legendami ze świata naukowego oraz sportowego, przedstawiając ich koncepcje żywieniowe, suplementacyjne oraz treningowe czytelnikom z całego świata, samemu wzbogacając swoją wiedzę!

Osobiście jestem pasjonatem siłowni, mądrego odżywania się i celowej suplementacji.

We własnej edukacji wyznaję zasadę: kto się nie rozwija, ten się cofa.
Dzięki temu wiele idei, które przez lata przedstawiałem szerokiemu gronu czytelników, na stałe utrwaliło się w świadomości społecznej.

Zawsze na pierwszym miejscu stawiam człowieka i jego potrzeby.
Ja jedynie staram się mu pomóc w rozwiązywaniu jego problemów.

Portale społecznościowe
Aktywność użytkownika
13
Forum Posts
0
Tematy
0
Pytania
0
Odpowiedzi
0
Pytanie Komentarze