a ja widze sens w stopniowaniu kreatyn i sam si eo tym prekonalem ze lepiej poczekac ze zlozonymi formami czytaj stakami.
wszytsko zaczelo sie oczywiscie od mono - cykl byl ok , zadnych problemow zoladkowych, nic mi nie bylo. oczywiscie za drugim razem pomyslalem - trzeba zapodac cos mocniejszego i co ? ZONK ! kupilem cell pump olimpu ktory byl tak obrzydliwy w smaku ze nie bylo mowy zebym to zjadl do konca wiec efektow tez nie bylo,chajs stracony, mysle sobie ok moze to mi nie podeszlo , zatem postanowilem sprobowac czegos od konkurencji i kupilem dymatize xpand.zjadlem pol puszki i dalem sobie spokoj bo zbieralo mi sie na wymioty i zoladek zaczal mnie bolec. jakos w miedzyczasie bylo jeszcze raz mono - ale powodowalo u mnie wahania cisnienia wiec dalem sobie spokoj.
I dopiero najnowsza forma MAGNA POWER zadzialala tak jak powinna czyli dobre efekty , zero zmeczenia, zero bolow brzucha , zero wahan cisnienia !!!
zrobilem na tym dobry cykl , teraz przerwa i za jakis miesiac zaczynam jeszcze raz.wiec polecam ta forme a nie zadna masakre - bo jak pisali niektorzy na forum masakre to ona robi w brzuchu czytaj - sranie i zyganie masz jak w banku

pozdrawiam