Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

SMF - Just Installed!

Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 9

Autor Wątek: Yohimbina HCL plus ALCAR  (Przeczytany 18024 razy)

Viniu

• Gość
Odp: Yohimbina HCL plus ALCAR
« Odpowiedź #30 dnia: Styczeń 25, 2020, 10:52:05 am »

Również GABA wykazuje działanie pod tym kątem. Tyle ze nie mam snów po melatoninie, a po GABA miałem.

Guliwer

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Styczeń 25, 2020, 12:54:01 pm »

@Viniu Chyba żartujesz, GABA (Kwas γ-aminomasłowy ) to jedno wielkie gów... Brałem tego końskie dawki i zero jakichkolwiek efektów, a ci którzy piszą że to działa doświadczyli jedynie efektu placebo, i tyle w temacie.

"Kwas γ-aminomasłowy jest dostępny jako suplement diety przyjmowany doustnie i reklamowany jako środek ułatwiający zasypianie i redukujący stres, jednak brakuje niekwestionowanych dowodów na jego skuteczność w tych zakresach. Znaczna część badań wskazuje, że po podaniu doustnym ulega biodegradacji przed dotarciem do ośrodkowego układu nerwowego lub nie przenika przez barierę krew–mózg."

Viniu

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Styczeń 25, 2020, 05:33:40 pm »

Przepraszam ale nie żartuję, bo wiem dobrze co brałem i jakie były efekty. GABA firmy Powerxsport w proszku, potem Allnutrition w kapsach. Dawki tak po 1.5- 2 gram.
Efekt to bardzo pokręcone nieraz sny.

ambroziak

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odpowiedź #33 dnia: Styczeń 25, 2020, 06:45:12 pm »

Może to kwestia jakości produktów...

Viniu

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: Styczeń 25, 2020, 09:04:50 pm »

Było jak napisałem, nie przyszedłem tu trollować, tylko szukać poważnych ludzi z wiedzą i doświadczeniem. Praktykę przedkładam ponad wszelkie badania .

ambroziak

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odpowiedź #35 dnia: Styczeń 26, 2020, 08:34:38 am »

Viniu, chodziło mi o to, że może stosowany przez Ciebie GABA był prawilny, a stosowany przez Guliwera - lipny. Jak wiemy, w internecie krąży wiele podejrzanych produktów.

Viniu

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: Styczeń 26, 2020, 08:54:05 am »

Niewykluczone, co nie zmienia faktu, że należy zanegować tą substancję. Zanim użyłem GABA to też czytałem że jest nieużyteczny wg badań tych czy tamtych. Opiszę zaraz ogółem swoje doświadczenia z suplami.

Guliwer

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: Styczeń 26, 2020, 11:15:06 am »

Viniu, chodziło mi o to, że może stosowany przez Ciebie GABA był prawilny, a stosowany przez Guliwera - lipny. Jak wiemy, w internecie krąży wiele podejrzanych produktów.

Panie Sławku, GABA którą miałem nieprzyjemność suplementować była wyprodukowana przez firmę T...

ambroziak

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odpowiedź #38 dnia: Styczeń 26, 2020, 02:00:24 pm »

Guliwer, jest jeszcze coś takiego, jak różnice osobnicze we wrażliwości. Może więc w tym problem. Może po prostu twój organizm produkuje dużo GABA, więc jego dodatku z suplementu nie czujesz.

Viniu

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: Styczeń 26, 2020, 02:55:18 pm »

Offtopowo- dwaj znajomi brali jednocześnie Omke 250. Te same dawki. Jednego ubiło, drugiego zalało.

Guliwer

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: Styczeń 26, 2020, 05:55:43 pm »

Przepraszam ale nie żartuję, bo wiem dobrze co brałem i jakie były efekty. GABA firmy Powerxsport w proszku, potem Allnutrition w kapsach. Dawki tak po 1.5- 2 gram.
Efekt to bardzo pokręcone nieraz sny.

np. takie ?

Offtopowo- dwaj znajomi brali jednocześnie Omke 250. Te same dawki. Jednego ubiło, drugiego zalało.

Oj chyba znowu poniosła Cię fantazja kolego... nigdy nie słyszałem o tym żeby testosteron kogoś ulał...  ::)  Owszem jego bardzo duże dawki mogą spowodować większe zatrzymywanie wody, ale na pewno nie będzie to ulanie, to już chyba kreatyna bardziej zaleje... A to o czym pisałeś (zakładając, że jest to prawdziwa historia...) to przyczyną tego stanu rzeczy była zupełnie odmienna dieta tych dwóch osobników, ot cała tajemnica.

Guliwer

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: Styczeń 26, 2020, 06:25:34 pm »

Mam kilka doświadczeń i spostrzeżeń w temacie suplementów. To czysta praktyka, nie mam wiedzy akademickiej, także nie znam naukowych badań.

Niewykluczone, co nie zmienia faktu, że należy zanegować tą substancję. Zanim użyłem GABA to też czytałem że jest nieużyteczny wg badań tych czy tamtych. Opiszę zaraz ogółem swoje doświadczenia z suplami.

;D  ;D  ;D  Tak jak podejrzewałem od samego początku, jednak troll...  ::)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 26, 2020, 06:35:20 pm wysłana przez Guliwer »

Viniu

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: Styczeń 26, 2020, 07:04:05 pm »

Chyba ciebie ponosi. Trenuję od 1997 roku. Nie będę ci tu zdjęć zamieszczał bo pisze anonimowo, ponadto moja forma już nie jest wybitna. Omnadren, w odróżnieniu od np propa, zalewa wiele osób. Używałem sam, znam też wielu użytkowników z długich lat treningów na różnych siłowniach.
Nie znasz mnie, więc epitety o trollowaniu powstrzymaj. Tu są widzę dość poważni ludzie. Jeśli chodzi o teorie, badania itd to mentorem nie będę. Za to doświadczeniem chętnie się podzielę.
Wypróbuj kreatynę Powerxsport. Widziałem spore efekty u ludzi po niej. Chociaż pewnie zaprzeczysz.

Guliwer

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: Styczeń 26, 2020, 07:42:55 pm »

Chyba ciebie ponosi. Trenuję od 1997 roku. Nie będę ci tu zdjęć zamieszczał bo pisze anonimowo, ponadto moja forma już nie jest wybitna. Omnadren, w odróżnieniu od np propa, zalewa wiele osób. Używałem sam, znam też wielu użytkowników z długich lat treningów na różnych siłowniach.
Nie znasz mnie, więc epitety o trollowaniu powstrzymaj. Tu są widzę dość poważni ludzie. Jeśli chodzi o teorie, badania itd to mentorem nie będę. Za to doświadczeniem chętnie się podzielę.
Wypróbuj kreatynę Powerxsport. Widziałem spore efekty u ludzi po niej. Chociaż pewnie zaprzeczysz.

A co to ma do rzeczy, że trenujesz od 1997 roku, bo nie bardzo rozumiem ? Ja trenuje od 1983 i co z tego wynika ?

Czy nie uważasz, że trochę za dużo pojawia się tych dziwnych historii, przeżyć, doświadczeń i kolegów w Twoich postach ?

Wyjeżdżasz nagle z jakąś kreatyną od Powerxsport...  ::)  nie bardzo rozumiem o co tutaj chodzi... czy ja, albo ktoś pytał ? ? ?

GABE też polecałeś od Powerxsport... Wygląda to wszystko bardzo dziwnie i podejrzanie... czyżby nachalna reklama tej firmy... ?

@Viniu, Ty już może więcej nie dziel się z nami tymi swoimi doświadczeniami, na razie nam wystarczy.

Post scriptum:

Tu są widzę dość poważni ludzie.

Zgadza się, nie tolerujemy trolli.

A czy u siebie też zauważyłeś jakieś spore efekty ? bo wiesz ci Twoi koledzy którego Omnadren250 jednego ubił, a drugiego zalał, to nie bardzo mnie interesują...
« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2020, 05:15:19 am wysłana przez Guliwer »

Viniu

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Styczeń 27, 2020, 01:35:01 am »

Dobrze, nazw firm nie będę podawał. A posłużyłem się kilkoma, nie jedną, w tym min Hi Tec, Olimp, Megabolu czy MLO. Nie uważam też, żeby życie na siłowniach dotyczyło jedynie miligramów, efektów placebo czy nie i analizy wpływu substancji na szczury. Dlatego tak dużo o ludziach. Taki mam styl przekazu, bo nie każdy jest spod jednego cepa. Bywają różne osoby na siłowni.
Widzę że mnie atakujesz.
Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 9