Chyba ciebie ponosi. Trenuję od 1997 roku. Nie będę ci tu zdjęć zamieszczał bo pisze anonimowo, ponadto moja forma już nie jest wybitna. Omnadren, w odróżnieniu od np propa, zalewa wiele osób. Używałem sam, znam też wielu użytkowników z długich lat treningów na różnych siłowniach.
Nie znasz mnie, więc epitety o trollowaniu powstrzymaj. Tu są widzę dość poważni ludzie. Jeśli chodzi o teorie, badania itd to mentorem nie będę. Za to doświadczeniem chętnie się podzielę.
Wypróbuj kreatynę Powerxsport. Widziałem spore efekty u ludzi po niej. Chociaż pewnie zaprzeczysz.
A co to ma do rzeczy, że trenujesz od 1997 roku, bo nie bardzo rozumiem ? Ja trenuje od 1983 i co z tego wynika ?
Czy nie uważasz, że trochę za dużo pojawia się tych dziwnych historii, przeżyć, doświadczeń i kolegów w Twoich postach ?
Wyjeżdżasz nagle z jakąś kreatyną od Powerxsport...

nie bardzo rozumiem o co tutaj chodzi... czy ja, albo ktoś pytał ? ? ?
GABE też polecałeś od Powerxsport... Wygląda to wszystko bardzo dziwnie i podejrzanie... czyżby nachalna reklama tej firmy... ?
@Viniu, Ty już może więcej nie dziel się z nami tymi swoimi doświadczeniami, na razie nam wystarczy.
Post scriptum:
Tu są widzę dość poważni ludzie.
Zgadza się, nie tolerujemy trolli.
Wypróbuj kreatynę Powerxsport. Widziałem spore efekty u ludzi po niej. Chociaż pewnie zaprzeczysz.
A czy u siebie też zauważyłeś jakieś spore efekty ? bo wiesz ci Twoi koledzy którego Omnadren250 jednego ubił, a drugiego zalał, to nie bardzo mnie interesują...